Etiketter

tirsdag 22. april 2008

Norges cup i Tr heim




Da var andre Norges cupen denne våren unnagjort. Denne gangen var vu heldige å fikk sove i turnhallen til BASIS gym i tr heim. Dette var en artig forandring for jentene da de fikk hallen for seg selv hele lørdagskvelden. Da ble det både fotball og rugby på frittstående gulvet til oppvarming før trening på kvelden.
Konkuransen startet lørdag morgen, vi startet i frittstående for så å gå videre til bom.
Frittstående gjennomførte jentene helt greit. Ingvild og johanne ble straffet litt i hardeste laget ettersom de egentlig kjørte ganske bra øvelser. I frittstående presterte Malene å få en meget bra karakter, 14,5. Dette var samme karakteren som Camilla Ueland Fjell fikk, hun deltok nettop i EM. Dette var og den 3 høyeste karakteren i i frittstående blant alle jentene.

I bom synes jeg hentene presterte fantastisk bra. Flere av jentne levrte kjempe øvelse. Anja, maja, johanne og ingvild presterte veldig tett opp mot hva de kan og det må vi se oss fornøyd med. Ingvild fikk karakteren 12,60 , anja 11,85. Maja gjorde det og bra og fikk 3 beste plasering i bom i sin klasse. Malene kjørte nytt trinn og var vel litt nervøs og falt ned 3 ganger.

Dagen etter var det tid for hopp og skranke. Egentlig to apparater vi er relativt sikre i. Vi trente både hopp og skranke kvelden før i BASIS så vi burde vært bra forberedt. Men det er nå sånn at enn kan aldri være for godt forberedt.
I skranke klikket Ingvild på første kjippen men klarte å ta seg sammen og fullførte øvelsen på en grei måte. Malin kjørte en bra øvelse og fikk 10,20 i karakter. Johanne kjørte ny øvelse og fikk et par stopp men gjennomførte på en meget bra måte. Malene kom og igjennom på en bra måte men en ting er sikkert, og det er at vi henger etter i skranke.
I hopp fikk jentene en helt utrolig dårlig oppladning. Arrangementet i tr heim bar preg av at det var dårlig organisert trening i apparatene. Har aldri sett en konkuranse på dette nivået med så mange fall i hopp og bom. Alt for mange jenter så hver enkelt fikk nesten ikke prøvd apparatene. Der var vi litt heldigere enn de andre siden jentene allerede hadde hoppet under oppvarmingen i BASIS. Malin, Albertine og Johanne hoppet kjempebra. Johanne leverte det beste overslaget i hele konkuransen og fikk karakteren 12,40. Det er en kjempe karakter, med kun 1,1 poeng i trekk. Albertine fikk 11, 55 mens malin fikk 10,70. Dette er mye bedre enn forrige gang i stavanger. Også Ida og ingunn hoppet bra. De to som pleier å hoppe bra Malene og Ingvild, fikk det ikke til å stemme. Malene som vanligvis hopper veldig bra, fikk ikke riktig oppvarming og falt på tchukaharen. Veldig synd. Var nok litt nerver ute å gikk der.

Totalt sett gjorde vi en kanonvra konkuranse, hvor nesten alle jentene gjorde fremskritt i forhold til Stavanger. Både malin og albert gikk turnet mye bedre i helgen enn i stavanger.
Malin og albertine havnet på henholdsvis 48 og 53 plass. Ingunn havnet over 40 poeng for første gang i en nasjonal konkuranse, veldig bra. Ida og anja snudde på plaseringen fra stavanger , denne gang kom Ida på 24 plass og anja på en fin 14 plass, Anja lå på en meget sterk 7 plass etter lørdagen. Maja som var med for første gang i norges cup fikk en helt grei 13 plass av 17 deltakere. Meget bra bom øvellse av henne. Johanne turnet og en mye bedre konkuranse denne gangen. Hun havnet på en fin 14 plass,det er 4 plaseringer opp fra forrige gang, så nå går det endelig i riktig retning.
Malene endte til slutt på en 5 plass i sin klasse. Dette er et kjemperesultat av mealene, selv om hun klikket i 2 av 4 apparater. Veldig gøy å se at hun faktisk kan hevde seg helt oppe i toppen om alt klaffer. Blir spennende å se fremover mot NM i sept.
Ingvild endte på en fantastisk bra 2 plass, hun ledet etter dag en men skal si seg godt fornøyd med 2 plass. Veldig gøy å få ei sverre jente på pall plass i Norges cup. Dette beviser bare at det er vel fortjent at ingvild skal på landslagssamling i Fredrikstad til sommeren. Faktisk den beste plaseringen fra Region Midt Norge.
Alt i alt var dette en kjempe bra konkuranse, bra jobbet jenter. Stå på videre:)

Ingen kommentarer: