Etiketter

onsdag 5. mars 2008

2 gull, 1 bronse og 3. beste klubb


Sjelden har det gått bedre for turnerne i IL Sverre.

Alpha Factor Cup i Molde resulterte i 2 gull, 1 bronse og 3. beste klubb i lagkonkurransen.
Malene Saure Hagen og Ingvild Haugnes vant sine respektive klasser med karakterer de ikke har oppnådd tidligere. Johanne Rødal turnet seg til en flott 3 plass.
Når resten av turnerne i tillegg varter opp med meget gode resultater, ja, da blir det Sverre Turn sitt beste klubbresultat gjennom tidene, 3. plass.

De gode plasseringene er et resultat av styrket satsing på konkurransepartiet.
Flere trenere har gjort det mulig for turnerne å trene så mye som 13 - 14 timer pr. uke.
Dette viser at det er fullt mulig å bli like gode som de beste dersom viljen, trenerkapasiteten, treningsiveren og et godt klubb- og foreldreapparat er tilstede.
Mer om dette ved en senere anledning.

GRATULERER alle sammen.

1 kommentar:

Coach Ronnie sa...

Liten komentar fra trener banken.
Kjempe fornøyd med Konkuransen i Molde. Enkelte turnere som overasket og turnet bedre enn forventet, noen som turnet litt under pari og noen som leverte som forventet. Fin gjennomkjøring mot Norges cup i Stavanger. Norges cup i stavanger blir arrangert samme helg som DY pokalen. Denne konkuransen er en av to muligheter de beste utøverene har til å kvalifisere seg til internasjonale konkuranser. Det vil si at hele Norges eliten er på plass i stavanger, gutter som jenter, seniorer som juniorer, herre landslaget og damelandslaget. Dette blir en fin annledning for jentene til å bryne seg på de beste og kjenne litt på nivået.
Håper og tror vi kan gjøre en grei innsats.
Jentene har trent hardt hver eneste dag nå i 14 dager.Vi er kjempfornøyd med treningsinnsatsen, jentene har jobbet knallhardt så uansett hvordan det går i stavanger er vi fornøyde.