Etiketter

onsdag 26. mars 2008

Hardt å være på topp :-)


Malene, Ingvild og Ida på tur hjem fra trening i Trondheim. Alle tre gikk ned for telling før vi var kommet til Hommelvik og våknet ikke før vi var på Kroa. Veldig behagelig tur for sjåføren, i motstning til andre turer med innslag av både Tore Tang og irske pubsanger som underholdning.:)
Det tar på å trene mye, men forhåpentligvis blir det verdt det. For gjengen som har reist til Trondheim har det vært fremskritt på helt andre plan enn hva jeg først hadde trodd. Både i hopp og skranke gjør de uventede fremskritt.
Dette viser hvor nyttig det er med riktig utstyr tilgjengelig. Grop og glattstang.
Håper vi snart får til en tur med hele gjengen igjen, begynner å bli lenge siden sist nå. De neste 4 helgene forsvinner nok men etter det må vi prøve å få til en tur. Enten helgen etter Norges cup eller helgen etter der igjen.
Etter Norges cup har vi to mnd med trening før neste Alpha Factor Cup i Kristiansund. Der ligger vi veldig gunstig an til å få to sammenlagtgull, samt flere andre gode sammenlagt resultater. Spørsmålet blir om Malene skal delta eller om hun skal prøve seg i Unni og Haralds Pokal, med internasjonale regler. Dette for å kjenne litt på nivået og forberede seg litt mot et eventuelt NM i senior, hvis det blir aktuelt. Så lenge motivasjonen er på topp er det fullt mulig.
Vi går en spennende måned i møte, med EM tur til Frankrike for undertegnde, takk for støtten, betyr mye, Turnstevnet og neste Norges Cup.
På Turnstevnet satser vi på en overaskelse eller to og går selvsagt for å forsvare seieren som beste spesialtropp fra ifjor. Spesialtroppoppvisningen er på lørdag mens på søndag blir det vanlig apparatturnoppvisning sammen med resten av foreningen. I Norges Cup helgen etter satser vi på like gode resultater som i Stavanger.
Så vi må nok belage oss på mye trening frem til Norges Cup.
Som sikkert mange av dere har merket har vi trent mange torsdager i det siste. Dette er for å ta igjen treningstimer vi ikke får utnyttet, enten fordi vi reiser bort eller fordi skolen innimellom er vanskelig med treningstider. Denne uken trener vi torsdag, fredag og søndag, mens neste uke faller både fredag og søndagstreningen antakeligvis bort. Mulig Malin tar ei økt torsdag siden mange skal på UKM.
Håper ingen synes det blir mye, og alle synes det er gøy å trene, og gleder seg til å trene mye fremover. Trenerbenken ser ihvertfall frem til det:)

Ingen kommentarer: