Etiketter

fredag 14. mars 2008

Trening fremover

Da var vi kommet frem til påsken. Kjempe fornøyd med treningsinsatsen til jentene de siste månedene. Håper dette fortsetter selv om været blir finere og andre ting frister mer;)

Litt om hva som skjer fremover:
Ingen trening i påsken, alle får en velfortjent ferie på litt over ei uke.
søndag 23 mars starter vi opp igjen, flyet mitt lander halv 5 så burde rekke tilbake til kl 6, hvis ikke er det bare å starte opp på egenhånd, bom skranke, to trampett stasjoner og gulv skal ut;)
Treningen går som vanlig resten av uken, mens søndag prøver vi å få til en samling i hallen hvor vi legger inn to økter på en dag. Nærmere info vil komme senere, med hvem dette er aktuelt for, tidspunkt, hva som skjer osv. Uvist hvor mange trenere som har annledning så må vurdere hvor mange vi kan være.

Grunnen til at vi kjører ei samling den søndagen er at jeg reiser til frankrike for å se EM i turn onsdag 2 april. Etter tirsdags treningen 1 april får da jentene fri, igjen. Da kan de få mulighet til å fokusere mot UKM som er helgen 4-6 april. Frem til da er det full fokus turn:)

Helgen 12-13 april er det turnstevne. Da håper jeg å få kjørt ei vanlig trening under fritrening lørdagskvelden. Hvis ikke blir det trening søndag 13 på kvelden etter turnstevnet. Vi skal trene litt mot turnstevnet, men ikke veldig mye for helgen etter, altså 19-20 april, er det norges cup i tr heim.


Mye som skjer fremover:)

Ingen kommentarer: